Belarusian cuisine is considered to be one of the most diverse cuisines in Europe. It has been largely influenced by Baltic, Slavic and even partially German cuisines. Traditional dishes of this country mainly consist of vegetables, meats and breads. Belarusian Food Белорусская еда
Belarusian cuisine is considered to be one of the most diverse cuisines in Europe. It has been largely influenced by Baltic, Slavic and even partially German cuisines. Traditional dishes of this country mainly consist of vegetables, meats and breads. Белорусская кухня считается одной из самых разнообразных кухонь в Европе. На нее в значительной степени повлияли балтийские, славянские и даже частично немецкие кухни. Традиционные блюда этой страны в основном состоят из овощей, мяса и хлеба.
Today, visitors of Belarus can try peasant cuisine of the countryside as well as the sophisticated dishes for the nobility. A traditional peasant meal has included a soup and a main course. One of the most delicious Belarusian soups is called “khaladnik”. It’s a cold type of borscht, which is mainly eaten in summer. This beetroot soup is eaten with sour cream.сметаной.
Potato is the main ingredient of many dishes. It is known as the second bread of Belarusians. Perhaps, everyone has heard of “draniki”. These are thick pancakes made of shredded potatoes. Meat is also widely used in Belarusian cuisine, especially pork. One of the traditional holiday dishes is called “pyachysta”. It is a delicious stew made of large chunks of pork or beef. Slightly smoked salty pork with onions and garlic is also popular. Most meat dishes in this country are served with potatoes or other vegetables.Historically, Belarus has little access to any type of seafood however there are some special fish-based dishes. For example, “yushka” — a fish soup boiled without any seasonings. In general, seasonings are not very popular in Belarusian cuisine.
То, как мы выглядим, очень много значит в нашей жизни. Нас обычно судят по
выступления. Так что нужно много времени, чтобы хорошо выглядеть. Так что медицинских
услуги, которые сохранить красоту. Разнообразие косметики велико.
Мне 30 лет, но все говорят, что я не выгляжу на свой возраст. Я очень забочусь о своем
внешний вид и я постарел довольно хорошо. Я среднего роста, сложен. Я делаю
много занимаюсь спортом и поэтому выгляжу стройной. Мои волосы волнистые и светлые. Мой нос прямой
глаза голубые. Уши не большие, лицо овальное. Что мне не нравится в
сам веснушки. Они всегда приходят весной.
Я люблю свою бабушку. В молодости она была похожа на меня. я предпочитаю
платья, юбки и романтический стиль. Я стараюсь всегда быть хорошо одетой. Сказать
правда я очень много времени уделяю своему внешнему виду и трачу на это много денег.
Хочу добавить несколько слов о моем персонаже. Я уравновешен, скорее
сдержанный, спокойный и скромный. Иногда я могу выйти из себя и стать либо
злой или грустный. В такие моменты мне нравится побыть одному, а иногда я уединяюсь в
моя оболочка. Но у меня много друзей. Ко всему новому открыта, ценю
людям за честность и справедливость. Я люблю смеяться и шутить. У меня хорошее чувство
юмор
Но помните, что внешность может быть обманчива. И ты не должен судить людей
по первому впечатлению
Belarusian Food
Belarusian cuisine is considered to be one of the most diverse cuisines in Europe. It has been largely influenced by Baltic, Slavic and even partially German cuisines. Traditional dishes of this country mainly consist of vegetables, meats and breads. Belarusian Food Белорусская еда
Belarusian cuisine is considered to be one of the most diverse cuisines in Europe. It has been largely influenced by Baltic, Slavic and even partially German cuisines. Traditional dishes of this country mainly consist of vegetables, meats and breads. Белорусская кухня считается одной из самых разнообразных кухонь в Европе. На нее в значительной степени повлияли балтийские, славянские и даже частично немецкие кухни. Традиционные блюда этой страны в основном состоят из овощей, мяса и хлеба.
Today, visitors of Belarus can try peasant cuisine of the countryside as well as the sophisticated dishes for the nobility. A traditional peasant meal has included a soup and a main course. One of the most delicious Belarusian soups is called “khaladnik”. It’s a cold type of borscht, which is mainly eaten in summer. This beetroot soup is eaten with sour cream.сметаной.
Potato is the main ingredient of many dishes. It is known as the second bread of Belarusians. Perhaps, everyone has heard of “draniki”. These are thick pancakes made of shredded potatoes. Meat is also widely used in Belarusian cuisine, especially pork. One of the traditional holiday dishes is called “pyachysta”. It is a delicious stew made of large chunks of pork or beef. Slightly smoked salty pork with onions and garlic is also popular. Most meat dishes in this country are served with potatoes or other vegetables.Historically, Belarus has little access to any type of seafood however there are some special fish-based dishes. For example, “yushka” — a fish soup boiled without any seasonings. In general, seasonings are not very popular in Belarusian cuisine.