В
Все
М
Математика
А
Английский язык
Х
Химия
Э
Экономика
П
Право
И
Информатика
У
Українська мова
Қ
Қазақ тiлi
О
ОБЖ
Н
Немецкий язык
Б
Беларуская мова
У
Українська література
М
Музыка
П
Психология
А
Алгебра
Л
Литература
Б
Биология
М
МХК
О
Окружающий мир
О
Обществознание
И
История
Г
Геометрия
Ф
Французский язык
Ф
Физика
Д
Другие предметы
Р
Русский язык
Г
География

Complete the text using words inexercises 1-3.1) talent/ talented2) style/ stylish3) create/ creativity4) good- looks/ good- looking5)fame/ famous6) luck/ lucky7) ego/ egoistical8) skill/ skilful9) independence/ independent10) strength/ strong11) courage/ courageousответьте! ** ! ​

Показать ответ
Ответ:
BoomerLass
BoomerLass
15.04.2022 20:13
The Thanksgiving Day is a national american celebration. It originates long time ago. If I`m not mistaken, When the first people started began to settle the land of America, they didn`t have any food and probably they would deie because of hunger. If not the indians, who gave them food. It is assumed that the first food that people got from them was turkey, corn, pumpkin and maple syrup. 
In our days people in America still celebrate Thanksgiving day, mentally thank the God and that indians and eat turkey as a traditional meal on this day.

День Благодарения - национальный американский праздник. Он берёт начало с давних пор. Если я не ошибаюсь, когда первые колонии стали заселять Америку, у них совсем не было еды и, возможно, они бы умерли от голода. Если бы не индейцы, которые дали им еду. Принято считать, что первая еда, которую получили люди - это индейка, кукуруза, тыква и кленовый сироп.
В наши дни люди в Америке до сих пор празднуют День Благодарения, мысленно воздают благодарность Богу и тем индейцам и едят индейку в качестве традиционного блюда в этот день.
0,0(0 оценок)
Ответ:
Aysun115
Aysun115
04.09.2021 07:08
Each country has its own traditions of cooking and national dishes. Russia is mainly a northern country with harsh winters, so food there is the source of energy and warmth. The essential components of Russian cuisine are bread and wheat products, vegetables, dairy produce, meat and fish. Russians usually have three meals a day: breakfast, dinner and supper. Breakfast is a quick meal, as the majority of people are in a hurry for work or school. It may contain a sandwich or two, an omelette, a cup of tea or coffee. Some people eat porridges or cornflakes in the morning. Dinner is a more sufficient meal. It is usually in the afternoon and may contain fresh salad, soup, main course and a glass of compote – stewed fruit drink. Typical Russian soups are shchi, solyanka, rassolnik, ukha. One of the people’s favourites in summer is okroshka – cold soup based on kvas or sour milk. Traditional Russian salads include Olivier and vinegret. Supper is served in the evening, when everybody comes home after work or studies. It is the second largest meal after dinner and it usually consists of the main course and dessert. Russians like meat and fish dishes, such as pelmeni, kotlety, shashlyk. Pelmeni are similar to dumplings with meat. Kotlety are like meatballs with spices. Shashlyk is a marinated meat grilled on a skewer. After nourishing dinner Russian people like to drink hot tea with jam or honey. Sometimes they cook blini or syrniki for the dessert. It is worth mentioning that Russians practice various techniques of preserving food, such as drying mushrooms and herbs, canning fruit and vegetables. Thus, in winter they can have a piece of summer goodies.
0,0(0 оценок)
Популярные вопросы: Английский язык
Полный доступ
Позволит учиться лучше и быстрее. Неограниченный доступ к базе и ответам от экспертов и ai-bota Оформи подписку
logo
Начни делиться знаниями
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси ai-бота