Many dinosaurs did have quite a strange shape, but were a little unfamiliar in appearance than, say , a giraffe or an elephant ? However, many of them did grow to be quite large , even huge, but no dinosaur ever competed even with smaller baleen whales in size. It would actually be physiologically impossible for land animal to be more than 100 tons ( feet should be so massive that would address each other , leaving no space between them for the body !) . Most dinosaurs were creatures actually medium sized modern equivalent medium to large mammals in size. Finally, as regards the disappearance without a trace, it is also wrong. Some small insectivorous and / or carnivorous dinosaurs actually experienced large Mesozoic and disappearance - are still with us today. They are called birds.
FRY toast white bread. 200 g mushrooms, wash, Peel, cut into strips, protušite, after cooling, skip through a meat grinder with 200 g of ham, salt, pepper to taste and mix well. If the mass is thick, you can add a sour cream or mayonnaise. Prepared by mass butter toast, sprinkle 100 g cheese, grated on a fine grater. Put the toast on the greased pan and put on 10-15 minutes in a hot oven. Decorate sandwiches with ham and mushrooms herbs and serve hot. Bon Appetit! Поджарьте гренки из белой булки. 200 г шампиньонов промойте, очистите, нарежьте соломкой, протушите, после остывания пропустите через мясорубку вместе с 200 г ветчины, посолите, поперчите по вкусу и тщательно перемешайте. Если масса окажется густой, то можно добавить в нее сметану или майонез.Подготовленной массой намажьте гренки, сверху посыпьте 100 г сыра, натертого на мелкой терке. Положите гренки на смазанный маслом противень и поставьте на 10-15 мин в горячую духовку.Украсьте бутерброды с ветчиной и шампиньонами зеленью и подайте горячими.Приятного аппетита!
Prepared by mass butter toast, sprinkle 100 g cheese, grated on a fine grater. Put the toast on the greased pan and put on 10-15 minutes in a hot oven.
Decorate sandwiches with ham and mushrooms herbs and serve hot.
Bon Appetit!
Поджарьте гренки из белой булки. 200 г шампиньонов промойте, очистите, нарежьте соломкой, протушите, после остывания пропустите через мясорубку вместе с 200 г ветчины, посолите, поперчите по вкусу и тщательно перемешайте. Если масса окажется густой, то можно добавить в нее сметану или майонез.Подготовленной массой намажьте гренки, сверху посыпьте 100 г сыра, натертого на мелкой терке. Положите гренки на смазанный маслом противень и поставьте на 10-15 мин в горячую духовку.Украсьте бутерброды с ветчиной и шампиньонами зеленью и подайте горячими.Приятного аппетита!