В
Все
М
Математика
А
Английский язык
Х
Химия
Э
Экономика
П
Право
И
Информатика
У
Українська мова
Қ
Қазақ тiлi
О
ОБЖ
Н
Немецкий язык
Б
Беларуская мова
У
Українська література
М
Музыка
П
Психология
А
Алгебра
Л
Литература
Б
Биология
М
МХК
О
Окружающий мир
О
Обществознание
И
История
Г
Геометрия
Ф
Французский язык
Ф
Физика
Д
Другие предметы
Р
Русский язык
Г
География

II Complete the sentences, using Adj 1 He is taller than ...
2 The weather is colder ...
3 July is
4 These exercises are
5. The most comfortable

Показать ответ
Ответ:
stic2016Аринааа
stic2016Аринааа
17.08.2021 15:28

ответ:My favorite holiday is a New Year.I like this holiday because I recieve presents.I celebrate this holiday with my family.We decorate the flat and a New Year tree.We cook different dishes.Then we visit friends and relatives. We sit at the table and watch TV.After 0.00 o'clock we clink glasses and give presents.

Перевод:

Мой любимый праздник Новый Год.Я люблю этот праздник потому что получаю подарки.Я праздную этот праздник со своей семьей. Мы украшаем квартиру и Рождественскую ёлку.Мы готовим разные блюда.После мы приглашаем друзей и родственников.Мы сидим за столом и смотрим телевизор. После 0.00 часов мы чокаемся и дарим подарки.

Объяснение:

Такое?

0,0(0 оценок)
Ответ:
ShHanddW
ShHanddW
27.04.2021 20:06
Ingredients:
1 egg, plus 2 extra egg whites
300 ml warm milk
10 g sugar
10 g yeast
225 g flour
vegetable oil for frying
butter for greasing blini
Method of Preparation:
1. To make a paste mix the yeast, milk, flour and sugar and egg yolk together in a large bowl.
2. Whisk the egg whites in a separate bowl until they form stiff peaks, then put them into the paste. Cover the bowl and set aside at room temperature for 20 — 30 minutes.
3. Heat a frying pan until medium hot, add a little vegetable oil and middle ladle of the blini mixture.
4. Cook the blini first on one side until golden-brown then turn it over and bake the other side then put blini onto a large flat plate and grease it with butter. Repeat with the remaining batter and keep the blini warm until ready to serveIngredients:
1 egg, plus 2 extra egg whites
300 ml warm milk
10 g sugar
10 g yeast
225 g flour
vegetable oil for frying
butter for greasing blini
Method of Preparation:
1. To make a paste mix the yeast, milk, flour and sugar and egg yolk together in a large bowl.
2. Whisk the egg whites in a separate bowl until they form stiff peaks, then put them into the paste. Cover the bowl and set aside at room temperature for 20 — 30 minutes.
3. Heat a frying pan until medium hot, add a little vegetable oil and middle ladle of the blini mixture.
4. Cook the blini first on one side until golden-brown then turn it over and bake the other side then put blini onto a large flat plate and grease it with butter. Repeat with the remaining batter and keep the blini warm until ready to serve                 
0,0(0 оценок)
Популярные вопросы: Английский язык
Полный доступ
Позволит учиться лучше и быстрее. Неограниченный доступ к базе и ответам от экспертов и ai-bota Оформи подписку
logo
Начни делиться знаниями
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси ai-бота