В
Все
М
Математика
А
Английский язык
Х
Химия
Э
Экономика
П
Право
И
Информатика
У
Українська мова
Қ
Қазақ тiлi
О
ОБЖ
Н
Немецкий язык
Б
Беларуская мова
У
Українська література
М
Музыка
П
Психология
А
Алгебра
Л
Литература
Б
Биология
М
МХК
О
Окружающий мир
О
Обществознание
И
История
Г
Геометрия
Ф
Французский язык
Ф
Физика
Д
Другие предметы
Р
Русский язык
Г
География
лох250
лох250
25.10.2020 02:51 •  Английский язык

Напишите приготовление (2) национальных блюд на языке

Показать ответ
Ответ:
Olgarezkova
Olgarezkova
23.06.2020 02:51
Верашчака-Ingredients: 0,5 kg. pork with ribs, 1-2 bulbs, 1 glass of grain kvass, salt, pepper, a bay leaf. Preparation process: To cut, salt, pepper, fry pork from two parties. On fat which will be emitted to fry small cut onions. With onions to shift meat in cast iron (stewpan), to fill in with grain kvass and to extinguish on small fire of 10 minutes. Moves with mashed potatoes or hash browns. If to try to bring "Verashchaka" in a certain classification row, on a direction of use this dish is "machanka". Among dishes of Belarusian cuisine it is possible to find not less than ten various "machanok".
0,0(0 оценок)
Популярные вопросы: Английский язык
Полный доступ
Позволит учиться лучше и быстрее. Неограниченный доступ к базе и ответам от экспертов и ai-bota Оформи подписку
logo
Начни делиться знаниями
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси ai-бота