В
Все
М
Математика
А
Английский язык
Х
Химия
Э
Экономика
П
Право
И
Информатика
У
Українська мова
Қ
Қазақ тiлi
О
ОБЖ
Н
Немецкий язык
Б
Беларуская мова
У
Українська література
М
Музыка
П
Психология
А
Алгебра
Л
Литература
Б
Биология
М
МХК
О
Окружающий мир
О
Обществознание
И
История
Г
Геометрия
Ф
Французский язык
Ф
Физика
Д
Другие предметы
Р
Русский язык
Г
География

Напишите рецепт борща на используя слова to chop / cut the vegetables . to boil in the pot . to add to other ingeredients .to put on a plate .to serve with some sour cream . to peel some tomatos .

Показать ответ
Ответ:
Няшня
Няшня
02.08.2020 15:21
For cooking Ukrainian borsch you need the following products: pork, beef, sugar beet, potatoes, tomatoes, cabbage, carrots, onions, peppers, beans, parsley, garlic, fat, salt. 
Wash meat and put it to boil for half an hour. 
Cut carrots. Chop the onion. Fry carrots and onions in oil. 
Cut beet into strips and fry it in oil. Add the vinegar and tomato paste, mix thoroughly and cook for 8 minutes. 
Chop the cabbage and cut the potatoes. 
In an hour and a half, remove the meat from the pan; add potatoes into the boiling broth. Add salt and cabbage and cook them on low heat for 5 minutes. 
Then add the pieces of beet and cook for 10 minutes. 
Add the onion and carrot and cook. Add the garlic and bay leaf.
0,0(0 оценок)
Популярные вопросы: Английский язык
Полный доступ
Позволит учиться лучше и быстрее. Неограниченный доступ к базе и ответам от экспертов и ai-bota Оформи подписку
logo
Начни делиться знаниями
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси ai-бота