В
Все
М
Математика
А
Английский язык
Х
Химия
Э
Экономика
П
Право
И
Информатика
У
Українська мова
Қ
Қазақ тiлi
О
ОБЖ
Н
Немецкий язык
Б
Беларуская мова
У
Українська література
М
Музыка
П
Психология
А
Алгебра
Л
Литература
Б
Биология
М
МХК
О
Окружающий мир
О
Обществознание
И
История
Г
Геометрия
Ф
Французский язык
Ф
Физика
Д
Другие предметы
Р
Русский язык
Г
География

Окухне описать в 12 предложениях на

Показать ответ
Ответ:
denistim
denistim
09.10.2020 12:23

Surprisingly, the Belarusian cuisine during its existence has not changed. Today, it has a large number of products than a few hundred years ago, however, it remains just as simple, satisfying and distinctive. And perhaps natural. As before, they do not like spices here, considering that they spoil the natural taste of dishes. Although some still managed to get on the tables of Belarusian hostesses, namely: coriander, cumin, cloves, cinnamon, black pepper. It also features characteristic features - mushrooms are boiled, stewed and dried here. In the latter case, they make mushroom powder, which is later added to vegetable and meat dishes. Belarusians do not like to fry fish, preferring to bake it whole or to make mince from it for cooking other dishes. In their kitchen, preference is given to dark types of flour - oatmeal, rye, etc. They often mix with each other, making the dishes acquire an unsurpassed taste.

0,0(0 оценок)
Популярные вопросы: Английский язык
Полный доступ
Позволит учиться лучше и быстрее. Неограниченный доступ к базе и ответам от экспертов и ai-bota Оформи подписку
logo
Начни делиться знаниями
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси ai-бота