В
Все
М
Математика
А
Английский язык
Х
Химия
Э
Экономика
П
Право
И
Информатика
У
Українська мова
Қ
Қазақ тiлi
О
ОБЖ
Н
Немецкий язык
Б
Беларуская мова
У
Українська література
М
Музыка
П
Психология
А
Алгебра
Л
Литература
Б
Биология
М
МХК
О
Окружающий мир
О
Обществознание
И
История
Г
Геометрия
Ф
Французский язык
Ф
Физика
Д
Другие предметы
Р
Русский язык
Г
География

Open the brackets Present Perfect or Past Simple: 13. I (be) very busy lately. 14.
My mother (be) very tired last night. 15. I (not be) abroad for a long time. 16. We
(make) this decision long ago. 17. Ann (ask) me about it the other day. 18. Our boss
(sign) some very important contracts lately. 19. Mary (take) her plane at nine this
morning. 20. I last (eat) this dish when I (be) in Greece.

Показать ответ
Ответ:
yanaantonova0
yanaantonova0
24.06.2020 03:04

Руководители Великобритании - это решительные, справедливые люди, отношения и люди, заботящиеся о безопасности, с упором на клиентов и команды. Менеджеры из Великобритании менее эффективны в управлении взаимоотношениями, и в частности в решении проблем людей; справедливо, но твердо с плохой работой; и управления людьми. Французские менеджеры умеют принимать решения и общаться. Американские менеджеры являются авторитетными, инновационными, хорошими при решении проблем и принятии решений. Американские менеджеры менее хороши в деле делегирования и назначения задач и мотивации людей и команд.

0,0(0 оценок)
Ответ:
ksysha98090909
ksysha98090909
24.08.2021 17:25

Boeuf Bourguignon  or beef Bourguignon — a traditional French dish which, like hugery, Coq AU VIN and escargot gave the world one of the most famous regions of France — Burgundy. The main" highlight " of the dish — a thick sauce based on red wine, of course, Burgundy.Classic recipe beef Bourguignon-roasted beef, which is stewed in wine sauce with mushrooms, onions, carrots and garlic. However, this is a very conditional ingredients, because there is no single recognized version of the preparation. Some cooks add tomato sauce, parsley and tomatoes to the dish.

Auguste Escoffier (1848-1935) introduced beef in Burgundy in the menu of "Haute cuisine" of France, and according to critics, this is one of the most delicious beef dishes, although the origin of the dish is folk. Before the beef a long time (over three hours) stewed in wine sauce in order to remove the stiffness of the meat. Today cooks use tender "marble" meat, veal and therefore in long preparation as it was done by the French peasants, there is no need.

0,0(0 оценок)
Популярные вопросы: Английский язык
Полный доступ
Позволит учиться лучше и быстрее. Неограниченный доступ к базе и ответам от экспертов и ai-bota Оформи подписку
logo
Начни делиться знаниями
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси ai-бота