Опишите подробно картинку на английском по плану 1. Место 2. Сезон/погода/время года 3.мелочи(сколько людей, собаки,деревья,И так далее) 4.эмоции 5.что не может быть
1) Комментарий на разговоры. Добавить предложение с ВОЗ или, что в качестве предмета последней части выбранных цитат.1. Собака была Какая собака? - "Он упал в яму".Разве вы не слышали? В 2. История была unture. - Какая история? - Вы знаете. "Это расстроило всех".Да, 3. Он кинопродюсер. - Кто? - Тот человек. "Он взял интервью Наташа".Вот что я слышал. 2) Теперь комментировать эти разговоры. Добавить предложение с ВОЗ или, что в качестве субъекта последней части выбранных котировок4. авария была не очень серьезной. - Какой несчастный случай? - О, "Даниил видел его".Да, 5. Он миллиардер. - Кто? - Тот человек. "Клэр знает его".Это правда.Это правда. 6. ваза была чрезвычайно ценным. - Какая ваза? - Tou знаю. "Дэвид сломал его".Это верно. В 7. Это действительно приятно. - Что? - Жакет. "Мелани носила его на вечеринке".Да. В
Neither breakfast nor its preperation usually takes much time. In Russia it’s not common to eat much for breakfast. A usual breakfast could include an omelette, sandwiches, corn flakes or something like that. But of course there are some traditional Russian dishes. For example sirniki. Sirniki is made from dough containing lots of cottage cheese and fried on a pan. They are usually served with sour cream and sugar. Blini and blinchiki are other common morning meals. Blini are practically the same as English pancakes. In Russia they are served with butter and sugar. Blinchiki are very thin blini. Of course they are made from other dough. The thinner the blinchiki are, the tastier they are. Besides there are blinchiki with stuffing. There is a plenty of different stuffing. For example blinchiki with cottage cheese, meat, jam. If you are in Russia on Maslenica (Shrovetide, Shrove Tuesday) you can try different kinds of blinchiki because on that holiday blinchiki are considered to be the main and necessary dish. Try blinchiki with caviar - the posh variant of the course. Russians really love caviar and serve it on many holidays.