Apple-2-3 PCs. 1.Add sugar and vanilla to the melted butter and mix. 2.Add the yolks, stir 3.Stir in sour cream 4.Add flour mixed with baking powder 5.Mix thoroughly 6.Separately, beat the whites until soft peaks, gently combine with the dough. 7.Round shape (diameter 22 cm) grease with oil, put the dough, level. The dough is very soft and excellent in consistency 8.Peel the apples and cut them not into thick slices, but also slightly thin. 9.Stick the slices in the dough, convex side up, all over the pie 10.Put in the oven, preheated to 180 degrees. Bake for 30-40 minutes until tender 11.Cornish Apple pie is ready. Bon appetit.
ПЕРЕВОД:
Ингредиенты:Масло сливочное - 120 г
Яйцо куриное - 2 шт.
Сахар - 100 г
Сметана - 70 г
Мука пшеничная - 150 г
Разрыхлитель - 6 г
Ванилин - на кончике ножа
Яблоко - 2-3 шт. 1.ЁК растопленному маслу добавить сахар и ванилин, перемешать. 2.Добавить желтки, перемешать 3.Вмешать сметану 4.Всыпать муку, смешанную с разрыхлителем 5.Тщательно перемешать 6.Отдельно взбить белки до мягких пик, аккуратно соединить с тестом. 7.Круглую форму (диаметр 22 см) смазать маслом, выложить тесто, разровнять. Тесто очень мягкое и отличное по консистенции 8.Яблоки очистить и нарезать не толстыми дольками, но и несильно тонкими. 9.Воткнуть дольки в тесто, выпуклой стороной вверх, по всему пирогу 10.Поставить в духовой шкаф, разогретый до 180 градусов. Выпекать 30-40 минут до готовности 11.Корнуэльский яблочный пирог готов. Приятного аппетита.
Ingredients: butter-120 g
Chicken egg - 2 PCs.
Sugar-100 g
Sour cream-70 g
Wheat flour-150 g
Baking powder-6 g
Vanillin - on the tip of a knife
Apple-2-3 PCs. 1.Add sugar and vanilla to the melted butter and mix. 2.Add the yolks, stir 3.Stir in sour cream 4.Add flour mixed with baking powder 5.Mix thoroughly 6.Separately, beat the whites until soft peaks, gently combine with the dough. 7.Round shape (diameter 22 cm) grease with oil, put the dough, level. The dough is very soft and excellent in consistency 8.Peel the apples and cut them not into thick slices, but also slightly thin. 9.Stick the slices in the dough, convex side up, all over the pie 10.Put in the oven, preheated to 180 degrees. Bake for 30-40 minutes until tender 11.Cornish Apple pie is ready. Bon appetit.
ПЕРЕВОД:
Ингредиенты:Масло сливочное - 120 г
Яйцо куриное - 2 шт.
Сахар - 100 г
Сметана - 70 г
Мука пшеничная - 150 г
Разрыхлитель - 6 г
Ванилин - на кончике ножа
Яблоко - 2-3 шт. 1.ЁК растопленному маслу добавить сахар и ванилин, перемешать. 2.Добавить желтки, перемешать 3.Вмешать сметану 4.Всыпать муку, смешанную с разрыхлителем 5.Тщательно перемешать 6.Отдельно взбить белки до мягких пик, аккуратно соединить с тестом. 7.Круглую форму (диаметр 22 см) смазать маслом, выложить тесто, разровнять. Тесто очень мягкое и отличное по консистенции 8.Яблоки очистить и нарезать не толстыми дольками, но и несильно тонкими. 9.Воткнуть дольки в тесто, выпуклой стороной вверх, по всему пирогу 10.Поставить в духовой шкаф, разогретый до 180 градусов. Выпекать 30-40 минут до готовности 11.Корнуэльский яблочный пирог готов. Приятного аппетита.