В
Все
М
Математика
А
Английский язык
Х
Химия
Э
Экономика
П
Право
И
Информатика
У
Українська мова
Қ
Қазақ тiлi
О
ОБЖ
Н
Немецкий язык
Б
Беларуская мова
У
Українська література
М
Музыка
П
Психология
А
Алгебра
Л
Литература
Б
Биология
М
МХК
О
Окружающий мир
О
Обществознание
И
История
Г
Геометрия
Ф
Французский язык
Ф
Физика
Д
Другие предметы
Р
Русский язык
Г
География
darinaavans
darinaavans
14.02.2023 20:25 •  Английский язык

Topic 1.
Write an essay about the following topic:
«National cuisine of your country»

Показать ответ
Ответ:
aidargaliullin
aidargaliullin
17.06.2021 22:02

Kazakh national cuisine fully reflects the essence of the people, its history, culture and traditions. National dishes that I know: beshparmak, baursak, kuyrdak, kumys, shubat, kurt, kospa, ayran, zhent, uyz, nauryz-kozhe, salma, flatbread (zhukanan, kudai nan) shay, may, katyk and many others. The most popular dish among Kazakhs is beshbarmak. This is the main dish of the national cuisine. Beshbarmak in translation from Kzakh means "five fingers" because of the manner of eating this dish with your hands. Kazakh dastarkhan is rich in hot and cold drinks: tea, kok shay, ayran, katyk. Kumyz is a fermented milk drink made usually from mare's milk, I strongly advise you to drink it.

Объяснение:

Вот не знаю правильно это, или нет.

Но надеюсь что да ( ´◡‿ゝ◡`)

0,0(0 оценок)
Популярные вопросы: Английский язык
Полный доступ
Позволит учиться лучше и быстрее. Неограниченный доступ к базе и ответам от экспертов и ai-bota Оформи подписку
logo
Начни делиться знаниями
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси ai-бота