1. D ( Самое первое предложение, она была в дороге 10 часов и наделась что лагерь их приветствует и она пойдет на мягкую кровать)
2. B (в тексте говорится про озеро, так же "I've never ridden in a such AMAZING place)
3.A ( В тексте она говорит что занималась скалолазанием и волейболом. Так же что она не сильна в драме или же настольных игр, поэтому пошла на классы готовки)
4.D ( тут вообще странно так как в тексте говориться что она переписывалась с Ингрид, но про фото не слова, так же о том что Ингрид гостила у нее,или же что родители оказались в больнице, ну и то что она сотворила что-то для родителей тоже нет, поэтому я предполагаю что вариант D больше подходит, возможно я где-то ошибаюсь)
5.B ( I'll tell you the anwer in two words: EXHAUSTED AND FUN! (Я скажу вам в двух словах: уставшая и веселая. Итого вариант B подходит как это был очень хороший опыт)
Belarusian cuisine is considered to be one of the most diverse cuisines in Europe. It has been largely influenced by Baltic, Slavic and even partially German cuisines. Traditional dishes of this country mainly consist of vegetables, meats and breads. Belarusian Food Белорусская еда
Belarusian cuisine is considered to be one of the most diverse cuisines in Europe. It has been largely influenced by Baltic, Slavic and even partially German cuisines. Traditional dishes of this country mainly consist of vegetables, meats and breads. Белорусская кухня считается одной из самых разнообразных кухонь в Европе. На нее в значительной степени повлияли балтийские, славянские и даже частично немецкие кухни. Традиционные блюда этой страны в основном состоят из овощей, мяса и хлеба.
Today, visitors of Belarus can try peasant cuisine of the countryside as well as the sophisticated dishes for the nobility. A traditional peasant meal has included a soup and a main course. One of the most delicious Belarusian soups is called “khaladnik”. It’s a cold type of borscht, which is mainly eaten in summer. This beetroot soup is eaten with sour cream.сметаной.
Potato is the main ingredient of many dishes. It is known as the second bread of Belarusians. Perhaps, everyone has heard of “draniki”. These are thick pancakes made of shredded potatoes. Meat is also widely used in Belarusian cuisine, especially pork. One of the traditional holiday dishes is called “pyachysta”. It is a delicious stew made of large chunks of pork or beef. Slightly smoked salty pork with onions and garlic is also popular. Most meat dishes in this country are served with potatoes or other vegetables.Historically, Belarus has little access to any type of seafood however there are some special fish-based dishes. For example, “yushka” — a fish soup boiled without any seasonings. In general, seasonings are not very popular in Belarusian cuisine.
Я предположу
1. D ( Самое первое предложение, она была в дороге 10 часов и наделась что лагерь их приветствует и она пойдет на мягкую кровать)
2. B (в тексте говорится про озеро, так же "I've never ridden in a such AMAZING place)
3.A ( В тексте она говорит что занималась скалолазанием и волейболом. Так же что она не сильна в драме или же настольных игр, поэтому пошла на классы готовки)
4.D ( тут вообще странно так как в тексте говориться что она переписывалась с Ингрид, но про фото не слова, так же о том что Ингрид гостила у нее,или же что родители оказались в больнице, ну и то что она сотворила что-то для родителей тоже нет, поэтому я предполагаю что вариант D больше подходит, возможно я где-то ошибаюсь)
5.B ( I'll tell you the anwer in two words: EXHAUSTED AND FUN! (Я скажу вам в двух словах: уставшая и веселая. Итого вариант B подходит как это был очень хороший опыт)
Belarusian Food
Belarusian cuisine is considered to be one of the most diverse cuisines in Europe. It has been largely influenced by Baltic, Slavic and even partially German cuisines. Traditional dishes of this country mainly consist of vegetables, meats and breads. Belarusian Food Белорусская еда
Belarusian cuisine is considered to be one of the most diverse cuisines in Europe. It has been largely influenced by Baltic, Slavic and even partially German cuisines. Traditional dishes of this country mainly consist of vegetables, meats and breads. Белорусская кухня считается одной из самых разнообразных кухонь в Европе. На нее в значительной степени повлияли балтийские, славянские и даже частично немецкие кухни. Традиционные блюда этой страны в основном состоят из овощей, мяса и хлеба.
Today, visitors of Belarus can try peasant cuisine of the countryside as well as the sophisticated dishes for the nobility. A traditional peasant meal has included a soup and a main course. One of the most delicious Belarusian soups is called “khaladnik”. It’s a cold type of borscht, which is mainly eaten in summer. This beetroot soup is eaten with sour cream.сметаной.
Potato is the main ingredient of many dishes. It is known as the second bread of Belarusians. Perhaps, everyone has heard of “draniki”. These are thick pancakes made of shredded potatoes. Meat is also widely used in Belarusian cuisine, especially pork. One of the traditional holiday dishes is called “pyachysta”. It is a delicious stew made of large chunks of pork or beef. Slightly smoked salty pork with onions and garlic is also popular. Most meat dishes in this country are served with potatoes or other vegetables.Historically, Belarus has little access to any type of seafood however there are some special fish-based dishes. For example, “yushka” — a fish soup boiled without any seasonings. In general, seasonings are not very popular in Belarusian cuisine.