В
Все
М
Математика
А
Английский язык
Х
Химия
Э
Экономика
П
Право
И
Информатика
У
Українська мова
Қ
Қазақ тiлi
О
ОБЖ
Н
Немецкий язык
Б
Беларуская мова
У
Українська література
М
Музыка
П
Психология
А
Алгебра
Л
Литература
Б
Биология
М
МХК
О
Окружающий мир
О
Обществознание
И
История
Г
Геометрия
Ф
Французский язык
Ф
Физика
Д
Другие предметы
Р
Русский язык
Г
География

7amashq. Palov tayyorlash tartibi bilan tanishing. Matnda qo'llangan holat ravishlarini aniqlab, o'zi bog'langan so'z bilan
ko'chiring
Palov tayyorlash uchun yog', go'sht, piyoz, sabzi, guruch
mahsulotlari kerak bo'ladi. Qozonga yog' solib qizdirilgach,
mayda to'g'ralgan yoki yaxlit go'sht piyoz bilan birga tez-tez
qovuriladi. Piyoz qizargach, somoncha shaklida to'g'ralgan
sabzini qo'shib asta-sekin aralashtiriladi va yana qovuriladi.
Keyin botar-botmas suv solib, past olovda asta-sekin
qaynatiladi
. Zirvak 40 daqiqa qaynagach, darhol guruchni solib,
baland olovda suv qolmaguncha tez qaynatiladi. So'ngra 30
daqiqa damlab qo'yiladi. Damlashdan oldin guruch ustiga turli
ziravorlar sepilsa osh yanada mazali boʻladi.​

Показать ответ
Ответ:
Анастасия02052005
Анастасия02052005
25.03.2021 17:47

tez-tez qovuriladi , asta-sekin aralashtiriladi, asta-sekin qaynatiladi, darhol guruchni solib, tez qaynatiladi.

Объяснение:

все правильно перепиши в тетрадь как я написала и все.

0,0(0 оценок)
Популярные вопросы: Другие предметы
Полный доступ
Позволит учиться лучше и быстрее. Неограниченный доступ к базе и ответам от экспертов и ai-bota Оформи подписку
logo
Начни делиться знаниями
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси ai-бота