Є дані про виробничий стаж і заробітну плату працівників цеху. Вивчити зв'язок між виробничим стажем і рівнем заробітної плати за до методу угруповань, для чого:
- розбити сукупність на п'ять груп з рівними інтервалами;
- розрахувати середні значення і зробити висновки.
Стаж, років
0
5
13
8
23
3
9
18
22
15
З+плата, грн.
1300
1700
3600
1700
4400
1200
2200
3700
4400
4000
Стаж, років
23
12
10
6
11
4
7
12
28
30
З+плата, грн.
4300
3600
3500
2000
3900
1700
2100
3800
5000
4900
Стаж, років
27
11
8
4
8
11
26
15
7
19
З+плата,грн.
4500
3300
3100
1800
3200
4000
4100
3700
2600
3700
Oilamiz va kitob.
Oilamizda kitobga juda qattiq e'tibor berganmiz. Kitob - bu insonga suv va havodek zarur bo'lgan narsadir. Kitobsiz hayotni , jahannamdek tasavvuq qilaman. Bizning oilada barcha odam kitob o'qiydi. Hammamizning o'qiydigan kitobimiz har-xil, masalan men badiiy kitob o'qiyman, yoki opam til yo'nalishi bo'yicha kitob o'qiydi, dadam va oyimlar esa ko'proq ular ham badiy kitob o'qib turadilar. Biz kitobni juda yaxshi ko'rganimiz bois dadam katta javon sotib olib, kitoblar olib kelganlar, va bir kutubxona qilganmiz, u kutubxonadagi kitoblarni o'qishga harakat qilyapmiz. Menga otam va onam badiy kitoblarni o'qishni tavsiya qilganlar, va shuningdek men dasturlash olamiga qiziqganim bois shu sohadagi kitoblarni o'qishni tavsiya qilganlar. Men bu kitoblarni o'qishga harakat qilyapman, va oilam bilan kitob o'qishdan charchamaymiz. Hohlardimki butun oilalar ahil inoq bo'lib kitob o'qishlarini. Va men ham buni sizga tavsiya qilaman.
Объяснение:
ответ: Адыгская кухня выделяется , обилием в ней мяса и теста. В принципе, мои коллеги уже описали все ее ключевые особенности в своих ответах.
Моим любимым блюдом адыгской кухни является щыпс и пIастэ. Щыпс, по сути, это соус, подлива. И в него уже следует макать пIастэ – кашу, мамалыгу. В щыпс можно макать и мясо, и хлеб. Без этого блюда не обходится ни одно массовое застолье, будь оно радостным (например, свадьба), или печальным (связанным с уходом из жизни). Щыпс и паIстэ – визитная карточка нашей кухни. Также я люблю нэкъул – домашнюю колбасу. Звучит это не очень аппетитно – хорошо перемолотые внутренности в коровьей кишке. Но это очень вкусно.