В
Все
М
Математика
А
Английский язык
Х
Химия
Э
Экономика
П
Право
И
Информатика
У
Українська мова
Қ
Қазақ тiлi
О
ОБЖ
Н
Немецкий язык
Б
Беларуская мова
У
Українська література
М
Музыка
П
Психология
А
Алгебра
Л
Литература
Б
Биология
М
МХК
О
Окружающий мир
О
Обществознание
И
История
Г
Геометрия
Ф
Французский язык
Ф
Физика
Д
Другие предметы
Р
Русский язык
Г
География
daria200407
daria200407
26.12.2022 15:43 •  Экономика

You are the manager of a Sushi buffet restaurant. The current price for all you can eat sushi is $21++ per person during lunch period. On the entrance door there is a sign warning of no wastages of food as wastages would be charged. You have done your research as most adult would eat about 6 to 7 plates of sushi of about 2 pieces of sushi per plate during lunch. The menu price per plate is $5 per plate if ordered separately from the buffet. The lunch period is 90 min per table. The wastage to be charged would be equivalent to the $5 per plate.

You decide to improve the customers’ traffic into the restaurant and increase profits by having a promotion. You propose that the buffet price would not be changed but offer each patron a piping big bowl of ramen noodles for free as soon as the patrons are seated. The promotion attempts at analyzing that patrons would most likely not wait for the noodles to get cold to eat them.

In your opinion, identify and explain the economic sense that is being applied here for the sushi buffet restaurant

Показать ответ
Ответ:
Amid05
Amid05
14.03.2021 16:10

хорошо ,только через 5 мин ,ок?

0,0(0 оценок)
Популярные вопросы: Экономика
Полный доступ
Позволит учиться лучше и быстрее. Неограниченный доступ к базе и ответам от экспертов и ai-bota Оформи подписку
logo
Начни делиться знаниями
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси ai-бота