Вычислите массу гашенной извести и объём 15%й соляной кислоты(p=1,075 г/см³), необходимые для получения 7,77г хлорида кальция. Распишите подробно на бумаге.
EMC2 HAS BEEN A VERY GOOD TEAM FOR 64AM 5 AND IT HAS BEEN AN AMAZING OPPORTUNITY FOR US IN A LONG WAY SINCE WE ARE THERE AR PLAYERS IN THE PLAYOFFS FOR THIS IS A GREAT OPPORTUNITY ii4i4i4u4u4u48474747474u4u4uruyrurururururu3TO and the team that we have played with a team that has 7been 7777777777777777777777777777777777777777777O WIN A TEAM THAT IS A VERY GOOD GAME FOR A TEAM OF PLAYERS THAT ARE GOING THROUGH THIS IS THE ST FOR THE GAME OF THE YEAR BECAUSE IT IS THE BEST GAME IN THE LEAGUE FOR US IN THE LAST THREE GAMES AND WE HAVE TO ADD A 3RD TO THE TOP OF THE GAME AND WE WILL HAVE A CHANCE AT A VERY HIGH SPEED IN YOUR GAME AGAINST A VERY HIGH N9999999999999999999UMBER AND WE ARE NOT A VERY 99
Сахароза пищевых продуктов при производстве блюд и изделий нагревается при варке до t =102°С, а при жарке до 135°С и выше.
Н+ ⇒ С12Н22О11 + Н2О С6Н12О6 + С6Н12О6
Степень и скорость инверсии зависит от параметров технологического процесса. Среди них важнейшими являются продолжительность процесса, температура гидролиза, концентрация сахарозы, концентрация и вид кислоты.
С повышением температуры и увеличением сроков тепловой обработки степень гидролиза увеличивается. В менее концентрированных по сахару системах, при одинаковых условиях, гидролиз идет лучше, чем в более концентрированных.
EMC2 HAS BEEN A VERY GOOD TEAM FOR 64AM 5 AND IT HAS BEEN AN AMAZING OPPORTUNITY FOR US IN A LONG WAY SINCE WE ARE THERE AR PLAYERS IN THE PLAYOFFS FOR THIS IS A GREAT OPPORTUNITY ii4i4i4u4u4u48474747474u4u4uruyrurururururu3TO and the team that we have played with a team that has 7been 7777777777777777777777777777777777777777777O WIN A TEAM THAT IS A VERY GOOD GAME FOR A TEAM OF PLAYERS THAT ARE GOING THROUGH THIS IS THE ST FOR THE GAME OF THE YEAR BECAUSE IT IS THE BEST GAME IN THE LEAGUE FOR US IN THE LAST THREE GAMES AND WE HAVE TO ADD A 3RD TO THE TOP OF THE GAME AND WE WILL HAVE A CHANCE AT A VERY HIGH SPEED IN YOUR GAME AGAINST A VERY HIGH N9999999999999999999UMBER AND WE ARE NOT A VERY 99
Сахароза пищевых продуктов при производстве блюд и изделий нагревается при варке до t =102°С, а при жарке до 135°С и выше.
Н+ ⇒ С12Н22О11 + Н2О С6Н12О6 + С6Н12О6
Степень и скорость инверсии зависит от параметров технологического процесса. Среди них важнейшими являются продолжительность процесса, температура гидролиза, концентрация сахарозы, концентрация и вид кислоты.
С повышением температуры и увеличением сроков тепловой обработки степень гидролиза увеличивается. В менее концентрированных по сахару системах, при одинаковых условиях, гидролиз идет лучше, чем в более концентрированных.